2018-12-22 11:13:11• hírek • Közlemény

A Samuraiul Sportklub lázári karate szekció felnőtt kumite csapata lett az év legjobbja

Csütörtökön a Lucian Blaga Iskolában népes közönség előtt díjazta a Megyei Karate Egyesület (AJK) azokat a sportolókat, akik eredményesek voltak az idei év versenyein. 

Ugyanakkor, a vezetőség figyelme kiterjedt azokra a sportolókra is, akik jó technikai tudással és ambícióval rendelkeznek. Az idén több mint 60 sportolót díjaztak egy igen különleges rangsorba állítva őket: gyermek, mini kadét, kadét, junior és felnőtt kategóriában. 

 

A díjazottak a Samuraiul szatmárnémeti és lázári szekciója (edzők: Magos Robert, Filer Ivan), Energy Kardio (edző: Anzik Arnold) és Okinawa (edző: Nyesti Csaba) sportklubokból kerültek kiválasztásra. A klubokban több mint 400 karatéka sportol.

 

"Külön kiemelném Nyesti Csaba munkatársunk fontos munkaját, aki kitartóan és nagy odaadással foglalkozik az értelmi- vagy mozgási fogyatékkal élő sportolókkal, akik az Erhard Kastély Egyesület tagjai" - tette hozzá Magos Robert, a Megyei Karate Egyesület elönke.

 

A 2018-as év eredményeit a hazai és nemzetközi versenyekből válogatták össze, ahol úgy a kata próbában mint a kumitéban, jelen voltak és érmekkel tértek haza a karatékák. Az eredmények mellett júniusban Szatmár megye gazdagabb lett 3 sportolóval, akik fekete öv 1 dant érdemeltek ki a több évi munka után: ifj. Magos Robert Patrick, Nimigean Carina és Conolos Bianca, a Samuraiul Sportklubból. A Samuraiul lázári szekció karatékáját, Vida Armint ez évben tűntette ki és díjazta az Oktatási, Kutatási, Ifjúsági és Sportminisztérium a tavalyi  Goju Ryu Világbajnokságon megszerzett 5. helyezésért.

 

2018 díjazottjai: 
A lázári karate szekció Samuraiul Sportklub felnőtt kumite csapata lett az "év legjobbja": Vida Armin, Trif Stelian, Konya Arnold, Molnar Daniel, Mihali Matei

 

Egyéniben "Az év sportolója" cím:    
felnőtt: Vida Armin - Samuraiul - Lázári 
junior: Konya Arnold - Samuraiul - Lázári 
kadét: Mihali Matei - Samuraiul - Szatmárnémeti
minikadét: Cernesteanu Alexia - Samuraiul - Szatmárnémeti
gyermek3: Sfara Patrick - Okinawa - Szatmárnémeti
gyermek2: Komaromi Ruxandra - Energy Kardio - Szatmárnémeti
gyermek1: Pugner Donca Gerard - Energy Kardio - Szatmárnémeti

 

A „Legtechnikásabb karatéka” címet a következők vehették át:    
felnőtt: Marchis Alin - Okinawa - Szatmárnémeti
junior: Gherman Marius - Energy Kardio - Szatmárnémeti
kadét: Nimigean Carina - Samuraiul - Szatmárnémeti
kadét: Circiu Patrick - Samuraiul - Szatmárnémeti
minikadét: Magos Robert Patrick - Samuraiul - Szatmárnémeti
gyermek: Nemet Maximilian - Okinawa - Szatmárnémeti
legjobb katás: Pop Laura - Samuraiul - Szatmárnémeti

 

A "Szatmárnémeti reménységei" díjat a következők vehették át:
Ardelean Horea, Pop Irina, Groza Kevin, Tordoi Alex, Vida Mark, Sulyok Luca, Jenei David, Cucuiet Cezar, Balog Alex, Anzik Ariana

 

Díjban részesült a "Nagy ambíció" kategóriában: Cojocariu Sofia - Energy Kardio Klub

 

Az "Év sportolója" díjat az értelmi fogyatékkal- vagy mozgási fogyatékkal élők kategóriájában egy különleges sportoló vehette át: Enciu Erhard, a Castelul Erhard Egyesülettől. Edzője Nyesti Csaba.

 

Díjazottak a kumite próbában:
Trif Stelian, Molnar Daniel, Noghi Edward, Pop Mark, Pintea Tudor, Mestesanu Darius, Cormos Talida, Kereskenyi Fanni, Hodrea Anna, Lapka Aida, Conolos Sebastian, Vaida Kevin, Szasz Robert, Baki Maya, Ember Izabella, Dragan David, Ardelean Andrea, Mindrut Denis, Vlaicu Raul, Dragosici Maya, Vida Aron, Anzik Vanessa, Ardelean Krisztofer, Olosuteanu Andrei, Butnaru Victor, Nyesti Nora, Fazakas Magor, Nagy Tamas, Marsoscsak Kevin, Corodan Alexia, Czinka Adam, Popovici Fabio, Bonea Ianis, Nimigean Andrea, Bogdan Noel.

 

A díjakat Magos Robert, a Megyei Karate Egyesület elnöke és Anzik Arnold főtitkár adták át, melyek pénzdíjból, trófeákból, kupákból, érmekből, sportfelszerelésből, oklevelekből álltak.

 

A Megyei Karate Egyesület elnöke, Magos Robert köszönetet mond azoknak, akik az év folyamán támogatták a karate mozgalmat valamilyen formában, és a szülőknek, akik kitartóan hozzák a gyerekeket sportolni. Boldog új évet mindenkinek!       

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: